Acreditări Presă

În fiecare ediție oferim reprezentanților media posibilitatea de a lua parte la festivalul Arad Open Air. Acreditările presupun acces la centru de presă, informări, conferință de presă și interviuri cu artiștii prezenți care acceptă. Cei care doresc să aplice, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

Spuneți-ne cum ați povestit despre Arad Open Air până acum. Putem oferi maximum două acreditări/ instituție. Primim aplicații și de la bloggeri, jurnaliști freelance sau alt tip de creatori de conținut.

Fotografii și cameramanii trebuie să specifice în formular funcția lor, deoarece vor primi un altfel de badge care le va oferi acces în zona special dedicată  din fața scenei. Organizatorii vor pune la dispoziție un pachet de poze în fiecare zi a festivalului, disponibile pentru toți reprezentanții media.

Termenul limită pentru aplicații este 5 august 2021. Toate cererile vor primi răspuns până în 10 august 2021. Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe contact@openairfestival.ro

Accesul reprezentanților presei se va face având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19,  în aer liber:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

C. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Reprezentanții sunt rugați să completeze următorul formular:

  Despre publicație:

  Tip Media

  Persoana acreditată:

  Adăugarea la grupul de WhatsApp dedicat informărilor media?
  DaNu

  Acreditările sunt nominale și netransferabile. Acestea se ridică de la intrarea în festival, de la standul special dedicat.

  Datele furnizate prin intermediul acestui formular vor fi prelucrate și stocate de către AOA în scopul și pentru analiza solicitării, doar pentru perioada necesară. În cazul refuzului de furnizare a acestei date, există riscul ca cererea să nu poată fi procesată.