Acreditări Presă

În fiecare ediție oferim reprezentanților media posibilitatea de a lua parte la festivalul Arad Open Air. Acreditările presupun acces la centru de presă, informări, conferință de presă și interviuri cu artiștii prezenți care acceptă. Cei care doresc să aplice, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

Spuneți-ne cum ați povestit despre Arad Open Air până acum. Putem oferi maximum două acreditări/ instituție. Primim aplicații și de la bloggeri, jurnaliști freelance sau alt tip de creatori de conținut.

Fotografii și cameramanii trebuie să specifice în formular funcția lor, deoarece vor primi un altfel de badge care le va oferi acces în zona special dedicată  din fața scenei. Organizatorii vor pune la dispoziție un pachet de poze în fiecare zi a festivalului, disponibile pentru toți reprezentanții media.

Termenul limită pentru aplicații este 20 iunie. Toate cererile vor primi răspuns până în 25 iunie. Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe contact@openairfestival.ro

Să completeze următorul formular:

Despre publicație:

Tip Media

Persoana acreditată:

Adăugarea la grupul de WhatsApp dedicat informărilor media?
DaNu

Acreditările sunt nominale și netransferabile. Acestea se ridică de la intrarea în festival, de la standul special dedicat.

Datele furnizate prin intermediul acestui formular vor fi prelucrate și stocate de către AOA în scopul și pentru analiza solicitării, doar pentru perioada necesară. În cazul refuzului de furnizare a acestei date, există riscul ca cererea să nu poată fi procesată.