Regulament

 1. Accesul la festival este permis începând din data de 08 iulie 2022, până pe 11 iulie 2022. 
 2. Accesul la festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
 3. Brățara nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată.
 4. Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a vizitatorului.
 5. AOA Festival nu are obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute.
 6. Accesul minorilor in cortul vip este interzis. Acestia pot intra daca sunt alături de părinți.
Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artiști, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza cu respectarea normelor legislative în vigoare.

Este permis accesul în zona festivalului cu următoarele:

 1. Camere foto compacte
 2. Camere GoPro
 3. Baterii externe
 4. Brichete
 5. Selfie stick-uri de dimensiuni mici
 6. Medicamente; insulină; picături – uz medicinal; spray inhalator pentru astm (orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitate de maxim o doză zilnică)

Este interzis accesul în zona festivalului cu următoarele:

 1. Droguri sau alte substanțe narcotice
 2. Focuri de artificii
 3. Lasere
 4. Spray-uri
 5. Cuțite, arme, obiecte ascuțite sau alte tipuri de obiecte periculoase de acest gen
 6. Articole pirotehnice
 7. Spray-uri de gaz
 8. Umbrele
 9. Materiale explozive
 10. Drone. Pentru camere foto sau video, inclusiv DSLR se va cere acceptul organizatorului.
 11. Artificii
 12. Mâncare și băuturi
 13. Orice tip de obiecte care pot provoca răni altor participanți
 14. Este interzisă intrarea cu mașina/RV (cu excepția zonei de parcare special amenajate și în baza tichetului), role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri sau alte dispozitive de acest gen
 15. Este interzisă intrarea cu animale de companie
 16. Este interzis scoaterea din zona festivalului a bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Acestea vor fi aruncate în recipientele de depozitare.
 17. Este interzis accesul cu materiale ale partidelor politice sau îmbracaminte cu însemne politice.
 1. Modalitatea de plată pentru produsele și serviciile oferite în zona festivalului se vor realiza prin TOKEN, puse la dispoziție de către AOA Festival.
 2. Fiecare participant are obligația de a-și procura la punctele din Zona Festivalului TOKENS, aceasta fiind singura metodă de a achiziționa produsele și serviciile disponibile în zona festivalului
 3. Plata cu numerar în zona festivalului este strict interzisă
 1. Obiectele pierdute și găsite trebuie aduse în zona de InfoPoint. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură AOA care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, AOA va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona InfoPoint şi va încerca returnarea lor către proprietari.
 2. Organizatorul nu are obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lungă de 30 zile și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.
 3. În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de 30 zile va putea fi redus de către AOA fără o notificare prealabilă.
 1. Organizatorul garantează exclusiv valabilitatea biletelor vândute de către AOA sau partenerii autorizați AOA. O listă completă cu aceştia poate fi găsită pe openairfestival.ro.
 2. Este strict interzisă vânzarea biletelor sau a invitațiilor prin orice alte mijloace, fie în format fizic sau online. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 3. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook). Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 4. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 5. În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, AOA va sesiza organele de urmărire penală competente.
 1. Nu se vor returna sumele pentru TOKENS ramași la participanți
 • Fiecare persoană care intră la festival trebuie să dețină un bilet AOA valabil.
 • Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri
 • Minorii sub 10 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore.
 • Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani după ora 00:00 fără acordul părinților
 • descarcă formularul privind ACORD U18-AOA
 1. Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de acces gratuit la festival, cu condiția de a avea la acces (intrarea in festival) dovada documentului emis de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap valabila la data evenimentului. Pentru persoanele cu handicap grav si accentuat gratuitatea este si pentru însotitor.
 2. Persoanele cu handicap mediu au acces gratuit doar in nume personal, iar la intrarea in festival, zona de acces trebuie sa faca dovada documentului emis de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap valabila la data evenimentului.
 1. Persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguina Arad in perioada 1-8 iulie 2022 au accesul gratuit la festival pentru 3 zile (abonament regular)
 2. Intrarea se va face pe baza documentului primit  la Centrul de Transfuzie Sanguina Arad care atestă donarea de sânge și buletinul . La intrarea in festival după verificarea documentului se aplică brățara acces 3 zile.
 3. Nu se acceptă transmiterea documentului de donare de sânge la alte persoane, excepție fac membrii familiei.
 1. Pentru orice nelămurire legată de festival, participanții pot cere informații de la Info Point, unde vor fi ajutați de voluntarii AOA Festival
 1. Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința și pune în pericol viața sau sănătatea, securitatea și drepturile altora
 2. Participanților le este interzis să deterioreze/distrugă mediul și/sau instalațiile AOA, clădirile și zonele verzi
 3. Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/publicitare
 4. Participanții au dreptul de a fotografia și filma în zona Festivalului, dar numai în zonele în care le este permis accesul și numai cu echipamente neprofesionale
 5. Participanții nu vor putea folosi materialele filmate/fotografiate în scopuri comerciale și nu le vor putea comunica public decât dacă se asigură respectarea drepturilor personale ale vizitatorilor filmați/fotografiați
 6. Este strict interzis ca participanții să se deplaseze in zone interzise și in apropierea gardurilor și a zonelor securizate.

Pentru o bună desfășurare a festivalului, participanții au următoarele obligații:

 1. De a informa echipa de securitate cu privire la orice situație despre care au motive să creadă că este periculoasă pentru ceilalți
 2. De a notifica echipa de securitate cu privire la orice incidente pe care le-au suportat
 3. În cazul unui incident violent, echipa de securitate poate decide să evacueze din zona festivalului participanții implicați în incident
 1. În cazul retragerii unuia dintre artiștii confirmați la Festival, AOA Festival nu își asumă responsabilitatea rambursării sumei aferente plății biletului.
 2. AOA Festival nu are obligația să anuleze Festivalul în caz de vreme nefavorabilă.
 3. În cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea festivalului din motive de forță majoră, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate.
 4. În cazul în care un participant încalcă regulamentul festivalului, AOA Festival poate invalida biletul participantului, iar acesta va fi obligat să părăsească festivalul.
 5. AOA Festival are dreptul să impună respectivului vizitator sau participant neautorizat o interdicție de participare parțială (aplicabilă în legătură cu unul sau mai multe festivaluri) sau totală (aplicabilă în legătură cu toate festivalurile organizate de AOA Festival).
 6. În cadrul AOA Festival se vor realiza materiale foto și video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin achiziționarea biletului sau primirea unei invitații, participanții își dau acordul ca posibilele imagini surprinse de fotografi să poată fi folosite de organizatori în scopuri de comunicare, dar nu comerciale. În cazul în care un participant nu dorește să apară în materialele foto și video, va contacta organizatorii pentru a menționa acest fapt.
 7. AOA Festival nu este responsabil pentru obiectele pierdute sau furate. În astfel de cazuri, participanții pot contacta punctul de informare al Festivalului sau le pot duce la punctul de Lost & Found.
 8. Participanții își asumă întreaga responsabilitate asupra capacității de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activități din cadrul festivalului (care includ și un risc crescut de efort).

În zona festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.

Organizatorul poate folosi datele și informațiile primite de la Parteneri pentru campaniile de promovare. Cei care doresc să se dezaboneze o pot face trimițând un emai la adresa contact@openairfestival.ro