Aventură de neuitat

Serbăm împreună cea de-a 6-a ediție Arad Open Air Festival!

2023 aduce vești bune, 5 zile de distracție, 7-9 iulie 2023 – Aeroportul Arad și 28-29 iulie 2023 Plaja Ghioroc Arad.

Aerul și apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gama variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei.

Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție

Totodată AOA înseamnă și depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitarilor de orice fel, prin dans, muzică și artă.

Suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, iar asta se poate traduce în multe feluri: stropi de apă rece în zilele calde de vară, sliding la apus, râs cu gura până la urechi, dans cu ochii închiși, bucuria de a fi alături de prieteni și libertatea de a fi fericiți.

AOA suntem noi toți! Dive into the fun, dive into life!

Regular Ticket #AOA2023 

AOA Sand Festival – Plaja Ghioroc, 28-29 iulie 2023

🆕 Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc conform programului evenimentului afișat pe website-ul openairfestival.ro.

Participanți trebuie să respecte regulamentul și să urmărească fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.

Evenimentul se va desfășura pe Plaja Ghioroc din Arad, având loc pe nisip și fiind delimitat de garduri, cu acces la apă. ❗ Astfel, este strict interzis ÎNOTUL după ora 22.00, iar înainte de ora 21.00 este permis doar o singură ieșire din zona festivalului.

🎟️Accesul in festival se va face prin scanarea biletului electronic.

❗IMPORTANT – După ora 21.00 dacă participantul iese in afara zonei împrejmuite din festival, brățara primită in zona de acces va fi tăiată iar persoana în cauză își va pierde calitatea de participant la eveniment. Organizatorul se angajează să asigure toate măsurile legale de protecție și siguranță la eveniment doar în perimetrul acestuia.

👉 Cauzele pierderii calității de participant după ora 21.00 în situația în care persoana părăsește zona de eveniment împrejmuită:

– în zona de desfășurare a evenimentului, plaja Ghioroc există un luciu de apă destul de mare și care pe timpul nopții nu este păzit

– imposibilitatea supravegherii zonelor limitrofe festivalului, plajele secundare, existența unui pericol de înec a participanților

– zonă comercială destul de populată unde sunt participanți care nu respectă regulamentul evenimentului

❗ Ieșirea după ora 21.00 este strict interzisă, participantul care optează pentru a ieși din festival își pierde calitatea de participant.

Accesul se va face prin scanarea biletului de eveniment. Brățara evenimentului are doar scop de promovare, verificarea se va face la intrare doar prin scanare.

🎟️ În cadrul festivalului sunt disponibile 2 tipuri de bilete, astfel:

•Bilet de o zi – conferă participantului dreptul de acces în zona festivalului pentru ziua pentru care a fost achiziționat.

•Bilete tip abonamente – conferă participantului dreptul de acces în locația evenimentului în fiecare zi a festivalului în care locația este activă.

🎟️Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online pe platforma entertix.ro și myticket sau la fața locului în timpul evenimentului.

🎟️Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

🎟️Preschimbarea biletului de acces, a abonamentului sau a invitației la festival în brățară de acces este condiționată de îndeplinirea formalităților de acces la Festival, conform prevederilor prezentului Regulament.

🎟️ Brățara de acces conferă deținătorului drepturile și obligațiile similare biletului de acces doar in interiorul festivalului. Brățările de acces vor avea culori și însemne distincte în funcție tipul de bilet achiziționat.

Participanții și vizitatorii au obligația purtării brățării pe mână, în loc vizibil, pe toată durata de valabilitate a acesteia in timpul evenimentului

Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica integritatea brățărilor de acces la intrare și de oricâte ori consideră necesar în perimetrul festivalului.

Pierderea, avarierea sau distrugerea brăţării este responsabilitatea exclusivă a fiecărui vizitator sau participant la festival.

În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept, acesta fiind obligat să îşi achiziţioneze un nou bilet sau să părăsească locația evenimentului.

Organizatorii nu vor schimba brăţările rupte, descusute sau lipite, acestea fiind considerate invalide.

La 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 în festival se vor găsi abonamente (𝟐 𝐳𝐢𝐥𝐞) cu prețul de 150 lei, iar biletul pentru 𝐨 𝐳𝐢 va fi de 80 lei.

🏖️Plaja va fi amenajată pe o suprafață de 11.000m2, numărul de persoane care pot intra în festival este 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬, zona este securizată cu garduri de eveniment, controlul se va face la punctul de acces/ieșire.

Accesul în festival:

⚡Se va intra pe baza 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢/𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 cumpărat, se va aplica o brățară.

⚡Se va intra în baza abonamentului (𝟓 𝐝𝐚𝐲𝐬) achiziționat din timp care includea și festivalul de pe aeroport.

Invitațiile primite pentru AOA 7-9 iulie 2023 Aeroportul Arad 𝙣𝙪 sunt valabile

❗IMPORTANT❗ participanții au un singur exit din zona festivalului, ÎNAINTE de ora 21.00

Accesul în festival este permis din 28 iulie 2023 ora 12.00 până pe 30 iulie 2023 ora 05.00

𝙕𝙞𝙡𝙣𝙞𝙘

Ora 12.00 – Acces plajă

Ora 14.00 – 17.00 activități de zi (spuma party, slip & slide, color fight) – activitățile sunt 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙪𝙞𝙩𝙚 în baza biletului

Ora 17.00 – 05.00 concerte

Concertele încep în fiecare zi la ora 𝟏𝟕:𝟎𝟎, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un abonament sunt rugați să vină mai 𝙙𝙚𝙫𝙧𝙚𝙢𝙚.

🚩Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:

•Articole pirotehnice

•Cuțite, arme și alte obiecte ascuţite/contondente

•Substanţe sau produse interzise

•Materiale inflamabile sau explozive

•Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți

❗Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate, precum și promovarea unor produse, servicii, activități, idei, mișcări culturale sau politice, fără acordul scris al Organizatorului, indiferent de mijloace, fie că sunt activități online sau offline în cadrul Festivalului.

❗Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

❗Este interzisă utilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de încălzire, de atmosferă sau orice alte metode de foc deschis, artificii) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul festivalului sau în apropierea acestuia.

❗Înotul în lacul aflat pe teritoriul Festivalului este interzis şi extrem de periculos.

Achizițiile din timpul festivalului se fac doar pe bază de tokens, 1 token = 10 lei

Accesul copiilor cu vârsta de până la 12 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de cel puțin un adult care deține un bilet valabil de acces.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora au acces gratuit la AOA Sand festival, plaja Ghioroc.

🐶Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

🚩Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

📹Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul în scris al organizatorilor. Fotografierea concertelor nu este permisă.

🌧️Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

✅Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Petrecerea este pe plaja de nisip a lacului Ghioroc! Abia așteptăm să vă vedem ținutele de petrecere sau costumul de baie.

See you soon! 🔥🥳🥰

–––
#AOA2023 #AOA #aradopenairfestival #artist #musicfestival #ticket #festival #summerfestival #arad

Prețuri abonamente/bilete perioada 22-27 iulie 2023

AOA Sand Festival – Plaja Ghioroc, 28-29 iulie 2023

AOA Regular - 2 days

130LEI
 • Acces regular – 2 days
 • Plaja Ghioroc
 • 28-29 iulie 2023

AOA DAY Ticket

LEI65
 • Acces/zi
 • Plaja Ghioroc
 • 28 iulie/29 iulie 2023

Prețuri abonamente/bilete la intrarea în festival.

AOA Sand Festival – Plaja Ghioroc, 28-29 iulie 2023

AOA Regular - 2 days

150LEI
 • Acces regular – 2 days
 • Plaja Ghioroc
 • 28-29 iulie 2023

AOA DAY Ticket

LEI80
 • Acces/zi
 • Plaja Ghioroc
 • 28 iulie/29 iulie 2023