AOA Summer Slide

Tobogan cu apă gigant

EVENIMENTUL SUMMER SLIDE

DIN CADRUL AOA FESTIVAL ESTE REPROGRAMAT

PENTRU PERIOADA 27-28-29 AUGUST 2021.

Locația Picnic Festival, in cadrul Zilelor Aradului, Parcul Eminescu

☝ Deschide Video Prezentare

Experimentați cea mai tare cursa acvatica plina de adrenalină  împreună cu  toti prietenii și toată familia, anul acesta in luna august la Arad Open Air Festival.

Summer Slide (toboganul gigant) va fi prezent  în perioada 14-15 august 2021 la Aeroportul Arad ca și activitate recreativă și distractivă în cadrul Arad Open Air Festival 2021.

Summer Slide este un tobogan gonflabil de dimensiuni mari, având peste 100 m! Echipat cu cea mai recentă tehnologie de recirculare a apei, toboganul este construit pentru alunecare constantă și asigură super distracție! La o lungime de 100 de metri, toboganul Summer Slide este unul dintre cele mai lungi și mai mari din România!

AOA Summer Slide va fi deschis conform programului:

Ziua – Brățara Day Slide Seara -Brățară Night Slide
Sâmbătă 12.00-14.00 -75 pers

14.00-16.00 -75 pers

16.00-18.00 -75 pers

18.00-20.00 -75 pers

22.00-00.00 – 50 pers

00.00-02.00 – 50 pers

Duminică 12.00-14.00 – 75 pers

14.00-16.00 – 75 pers

16.00-18.00 – 75 pers

18.00-20.00 – 75 pers

22.00-00.00 – 50 pers

00.00-02.00 – 50 pers

Modalități de plată. Numerar și POS. Prețul înregistrării este după cum urmează:

 • Brățara Day Slide – Acces 1h 45  min (pe timp de zi) – conform programării – 50 lei
 • Brățară Night Slide – Acces 1h 45 min (pe timp de noapte) – 70 lei

Day Slide

50LEI
 • Acces 1h 45 min (pe timp de zi) – conform programării 12.00 – 20.00

Night Slide

70LEI
 • Acces 1h 45 min (pe timp de noapte) – conform programării 22.00-02.00

🏄 Biletul de acces la evenimentul recreativ AOA Summer Slide nu este valabil fără biletul de acces în cadrul Arad Open Air Festival. Sunt 600 bilete disponibile

 • Organizatorul evenimentului este Asociația Centrul de Excelență Arad.
 • Organizatorul va subcontracta activități secundare altor societăți comerciale: de ex vânzarea biletelor, servicii de organizare și suport pentru evenimente, servicii medicale, pază etc.
 • Denumirea evenimentului AOA Summer Slide.
 • Denumirea echipamentului: Summer Slide
 • Summer Slide este un tobogan gonflabil de dimensiuni mari, un Slide de peste 100 m! Echipat cu cea mai recentă tehnologie de recirculare a apei, toboganul este construit pentru alunecare constantă și asigură super distracție! La o lungime de 100 de metri, toboganul Summer Slide va fi unul dintre cele mai lungi din Arad și din România!
 • Locația de desfășurare a evenimentului este în aer liber, respectiv locația de desfășurare a Arad Open Air Festival 2021, Aeroportul Arad
 • Perioada 14-15 august 2021, conform programului anunțat și afișat pe openairfestival.ro secțiunea Summer Slide
 • Pentru a intra la activitatea AOA Summer Slide din cadrul festivalului Arad Open Air participantul trebuie să respecte condițiile de acces și să dețină un bilet de acces valabil la festival.
 • Activitatea AOA Summer Slide este contra cost și necesită un bilet și o programare.
 • După înregistrare în festival, participanții vor putea opta pentru activitatea AOA Summer Slide.
 • Vor fi verificări ale bagajelor, la intrarea in festival (zona de acces Arad Open Air Festival) fiind interzise: alcoolul, armele, substanțele ilicite, alte obiecte, mâncare și băutură din exterior etc. Permiterea verificării bagajului este o condiție de participare la activitatea de recreere în momentul intrării în locație. Articolele interzise vor fi confiscate.
 • Participanții trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 1,20m și trebuie să utilizeze un colac gonflabil de apă pentru a aluneca pe toboganul Summer Slide. Participanții își pot aduce propriul colac gonflabil sau pot utiliza unul pus la dispoziție de către organizator.
 • La sosire, se va face check-in-ul în zona special amenajata unde se va primi o brățară pentru acces.
 • Brățara Day Slide – te bucuri de tobogan timp de 1h 45 min  în timpul zilei conform programării.
 • Brățară Night Slide – este pentru cei care optează să petreacă după apusul soarelui.  Acces 1 h 45 min.
 • Prețul înregistrării este după cum urmează:

Brățara Day Slide – Acces 1h 45 min (pe timp de zi) – conform programării – 50 lei

Brățară Night Slide – Acces 1h 45 min (pe timp de noapte) – 70 lei

 • Participanții vor ”aluneca” între intervalele de timp stabilite, care vor fi selectate la înregistrarea online respectiv la fața locului în limita locurilor disponibile:
Ziua Seara
Sâmbătă 12.00-14.00 -75 pers

14.00-16.00 -75 pers

16.00-18.00 -75 pers

18.00-20.00 -75 pers

22.00-00.00 – 50 pers

00.00-02.00 – 50 pers

Duminică 12.00-14.00 – 75 pers

14.00-16.00 – 75 pers

16.00-18.00 – 75 pers

18.00-20.00 – 75 pers

22.00-00.00 – 50 pers

00.00-02.00 – 50 pers

 • Participanții sunt rugați să vină cu 30 min înainte de perioada programată. Este necesară parcurgerea procedurii de înregistrare, semnarea declarațiilor, schimbarea hainelor și depozitarea în dulapul alocat.
 1. Când cumpărați/rezervați un bilet online acceptați termenii și condițiile pentru participare.
 2. La înregistrarea la Summer Slide vi se va cere să completați o declarație pe proprie răspundere. Brățările de acces în baza biletului achiziționat vor fi emise numai după semnarea declarației pe proprie răspundere a fiecărui participant.
 3. Regulile de folosire a toboganului trebuie să fie urmărite, citite și respectate de fiecare participant. Este responsabilitatea părintelui respectarea regulilor de către copiii lor minori. Vă rugăm să vă supravegheați copiii în orice moment.  Părinții / tutorii / însoțitorii trebuie să își supravegheze în mod responsabil, activ și permanent copiii.
 4. În timp ce ”alunecarea” este distractivă, aceasta impune un risc crescut de rănire. Dacă suferiți un mic accident, acest lucru trebuie să fie raportat la personalul de specialitate aflat în incinta locației, în ziua în care se întâmplă, astfel încât să poată fi creat raportul de accident.
 5. Cine nu respectă regulile și indicațiile date de către personal, și are un comportament necivilizat față de personalul organizatorului  va fi evacuat din zona de agrement destinată AOA Summer Slide.
 1. Participanții trebuie să aibă cel puțin 7 ani pentru a putea folosi în siguranța toboganul singuri, capabili să înoate și sa fie încrezători în apă. Vă rugăm să vă supravegheați copiii în orice moment.
 2. Minorii trebuie să aibă o declarație pe proprie răspundere semnată de un părinte sau tutore.
 3. Copiii între 7 ani – 12 ani trebuie să fie însoțiți de un adult la alunecarea pe tobogan.
 1. Achiziționarea biletelor se poate face numai online prin intermediul furnizorului nostru oficial disponibil pe openairfestival.ro sau la locație, in ziua începerii evenimentului.
 2. Biletele electronice online vor fi trimise prin e-mail, ca fișier atașat PDF, la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul procesului de rezervare, după ce cardul dvs. de credit a fost debitat cu succes. Dacă nu primiți biletele dvs. electronice în căsuța INBOX vă rugăm să verificați și căsuța SPAM, iar în caz contrar vă rugăm să ne contactați scriind un e-mail la contact@openairfestival.ro
 3. Aveți grija de e-Tichet-ul dumneavoastră. Dacă îl pierdeți acesta poate fi folosit de oricine.
 4. Intrarea la Festival este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să aveți cumpărat un abonament la Arad Open Air Festival și ulterior să cumpărați un bilet de acces la zona AOA SUMMER SLIDE și să prezentați un act de identitate valabil cu fotografie (consultați aceste condiții pentru identificarea acceptabilă). Biletele electronice pot fi prezentate fie in format tipărit, fie pe un dispozitiv smart. Intrarea poate fi refuzată dacă biletele sunt deteriorate sau dacă organizatorul festivalului are motive întemeiate să creadă că biletele au fost achiziționate prin mijloace neautorizate sau ilegale. În calitate de organizator al festivalului, ne rezervăm dreptul de a refuza intrarea oricărei persoane, dar vom acționa în mod rezonabil în acest sens.
 5. Prin prezentarea unui bilet pentru validare, sunteți de acord să fiți de acord cu termenii și condițiile complete așa cum sunt distribuite pe site-ul openairfestival.ro Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când acești termeni și condiții fără notificare prealabilă.
 6. Toate biletele și produsele au prețuri in lei, iar prețurile afișate includ TVA.
 7. Biletele nu pot fi revândute sau oferite pentru revânzare cu titlu premium sau utilizate pentru publicitate, promovare sau alte scopuri comerciale, decât cu acceptul organizatorului. Biletele nu pot fi utilizate ca parte a oricărei promoții de marketing, media sau vânzări, indiferent dacă sunt comerciale sau necomerciale. Dacă un bilet este utilizat cu încălcarea acestor condiții, acesta poate fi anulat fără rambursare, iar titularului biletului i se poate refuza intrarea.
 8. Rambursările, anulările sau schimburile nu sunt permise, cu excepția cazului în care este cerut de lege, sau cu acceptul organizatorului așa că vă rugăm să alegeți cu atenție biletele.

AOA Summer Slide există pentru a creea un mediu distractiv în care persoanele și grupurile pot veni și se pot bucura de cel mai mare tobogan acvatic din Romania. În calitate de organizator al festivalului, ne asumăm responsabilitatea de a crea o experiență sigură și plăcută pentru toată lumea. Comportamentul antisocial nu va fi acceptat. Pentru a ne asigura că reușim să prezentăm festivalul de calitate pe care l-ați așteptat, am scris acești termeni și condiții.

Siguranța este primordială. În timpul festivalului, siguranța participanților și siguranța celor din jur este obiectivul nostru principal și este esențial pentru a vă putea bucura de acest festival. Așadar, vă rugăm să folosiți toboganul cu grijă, să beți apă în mod regulat, să vă protejați de soare și să consumați alcool în mod responsabil.

Dorim să încurajăm participanți de toate vârstele. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că oferim tuturor o experiență sigură și sănătoasă, așa că, dacă veniți cu cei mici, vă rugăm să țineți cont de prezentul regulament

Dovada vârstei este foarte importantă. Documentul de identitate trebuie să fie actual și să includă o fotografie cu dvs. și data nașterii si poate fi: carte de identitate, permis de conducere, Pașaport (din orice țară). În cazul minorilor documentele de identitate sunt obligatorii pentru însoțitori.

Un comportament adecvat este de preferat. Tratați-i pe ceilalți cum doriți dumneavoastră să fiți tratați. În cazul unui comportament neadecvat organizatorii îți rezervă dreptul de a vă solicita părăsirea locației .

Îmbrăcămintea cu care se intră pe tobogan NU trebuie să aibă fermoare, nasturi sau margini ascuțite.

La fața locului există toalete ecologice, dar și vestiare pentru obiecte și îmbrăcăminte. Totuși recomandăm să veniți pregătiți pentru distracție , să păstrați și să lăsați o parte din lucrurile dvs în mașina. Nu suntem răspunzători pentru obiectele pierdute care nu se află în dulăpiorul acordat participanților.

Vă oferim o selecție de colaci de apă gonflabili pe care le puteți utiliza. Aceste echipamente sunt incluse in prețul biletului iar după utilizare se vor returna la compartimentul pentru echipamente pentru a putea fi curățate între utilizări. Nu este permis împrumutul acestor echipamente între doi utilizatori.

Este permis sa aveți propriile saltele gonflabile dar vă rugăm să consultați mai întâi personalul înainte de utilizare, deoarece nu toate tipurile funcționează.

Vă rugăm să rețineți că există riscul de arsuri de ficțiune, așa că vă sfătuim să acoperiți pielea expusă. NU este permisă purtarea șosetelor. Toate bijuteriile trebuie îndepărtate dacă este posibil sau acoperite/asigurate. Vă rugăm să vă informați la recepție.

Persoanele însărcinate sunt sfătuite să nu participe, deasemenea dacă aveți leziuni preexistente la nivelul spatelui sau gâtului. Este responsabilitatea participanților să solicite sfaturi medicale avansate cu privire la problemele medicale preexistente. Va fi necesară semnarea unei declaratii pe proprie raspundere pentru toti participantii.

Puteți purta ochelarii de vedere; cu toate acestea, acest lucru se face în întregime pe propria răspundere.

Vă rugăm să vă asigurați că respectați confidențialitatea altor persoane în timp ce utilizați camere sau telefoane pe la locație.

Atenție: Nu răspundem pentru declarațiile, omisiunile sau nerespectarea regulamentului de către participanți sau pentru orice prejudiciu, daună, pierdere cauzată de participanți .

Acest regulament este guvernat de legile din România

 1. Organizatorul se angajează să utilizeze în mod responsabil apa și să se asigure de calitatea apei, care este in permanenta monitorizată și menținută pentru a respecta legislația in vigoare.
 2. Apa este stocată în piscina de aterizare din partea de jos a toboganului. De aici, acesta este filtrata, igienizata și are un circuit continuu în partea de sus a toboganului pe parcursul fiecărei sesiuni de alunecare. Apa este filtrată, igienizată și testată pentru a asigura respectarea standardelor de reglementare.
 3. Avem la dispoziție un sistem de igienizare a apei și apa este tratată cu clor. Urmăm îndrumările legale cu privire la nivelul admis al clorului pentru siguranța utilizatorilor. Totodată, respectam prevederile legale împotriva răspândirii SARS-CoV2. Deoarece suntem situați într-o zonă de câmp, uneori piscina poate părea tulbure din cauza noroiului și a ierbii care intră în zona bazinului final dar nivelul clorului este monitorizat în mod regulat pentru a proteja în continuare toți participanții. Deoarece apa este clorurată, îi sfătuim pe toți participanții să facă duș odată ajunși acasă.
 4. Nu vă puteți aduce propriul săpun, deoarece nu putem știi ce săpun folosiți iar siguranța dumneavoastră in timpul utilizării toboganului e cea mai importanta. Vom avea produse pentru alunecare, așa că nu vă aduceți propriile dvs. produse. In cazul in care se va folosi săpun sau orice alt produs pentru alunecare din exterior, participantul va fi rugat să plece fără a-i fi rambursat prețul biletului.
 5. Organizatorii pot folosi săpun sau ulei de bebeluș pentru a avea suprafața mai alunecoasă
 6. Toate echipamentele sunt curățate în conformitate cu prevederile legislației actuale ale. Echipamentul trebuie returnat în compartimentul pentru echipamente după fiecare folosire astfel încât să fie curățat.
 7. Toboganul este, de asemenea, pulverizat regulat pe tot parcursul zilei.
 1. Dumneavoastră sunteți responsabili pentru bunurile personale. Organizatorul nu este responsabili pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor. Intrarea în zona de desfășurare a AOA Summer Slide se va face in baza declarației pe proprie răspundere
 2. Toate obiectele pierdute și găsite vor fi păstrate la recepție până la sfârșitul evenimentului. Vom posta pe pagina de promovare detalii cu privire la toate articolele încă nerevendicate. Orice obiect pierdut care poate fi considerat de valoare va fi predat la secția de Poliție Transporturi din cadrul Aeroportului Arad  în cazul in care acesta nu a fost revendicat.
 3. Puteți utiliza camere foto rezistente la apă, telefoane și GO pro, etc., dar le folosiți asumându-vă propriul risc. Nu putem fi considerați responsabili pentru daunele aduse dispozitivelor.
 1. Organizatorul va pune la dispoziție o echipă medicală de specialitate care va fi prezentă la fața locului pe toată durata evenimentului.
 2. Deși toboganul nostru este cât se poate de sigur și am luat numeroase măsuri de precauție pentru a asigura o experiență sigură și plăcută tuturor, este în continuare responsabilitatea dvs. să vă asigurați că acționați și / sau alunecați într-un mod care nu vă pune pe dumneavoastră sau pe ceilalți în pericolul unei accidentări.
 3. Dacă aveți nevoie de prim-ajutor la eveniment, vă rugăm să căutați cel mai apropiat membru al personalului și/sau voluntar. Aceștia vor transmite mesajul către echipa medicală pentru a acționa în cel mai scurt timp.
 1. Toți participanții vor semna o declarație pe propria răspundere
 2. În cazul unui participant cu vârsta sub 18 ani, părinte/ tutorele cu răspundere legală va semna suplimentar declarația de participare.
 3. Toți participanți prin semnarea declarației de participare recunosc, înțeleg și accept Termenii și condițiile stabilite de organizator și accepta participarea inclusiv a minorului menționat in declarație la activitățile recreative.
 4. Prin achiziționarea unui bilet sau prin utilizarea oricăreia dintre facilitățile de la orice locație sunteți de acord cu condițiile de vânzare.
 5. Înainte de a participa la activități recreative AOA Summer Slide, ar trebui.
 • Să vă asigurați că sunteți conștienți și înțelegeți în mod corespunzător toate riscurile implicate în activitățile recreative și că aceste riscuri vor include orice riscuri speciale sau preexistente asociate cu orice afecțiune de sănătate de care suferiți;
 • Inspectați facilitățile, echipamentele și zonele care vor fi utilizate și, dacă credeți că vreunul nu este sigur, trebuie să informați persoana care supraveghează evenimentul, activitatea, instalația sau zona.
 • Prin acceptarea acestui regulament, recunoașteți, sunteți de acord și înțelegeți că participarea dvs. la activitățile recreative furnizate de furnizorul de servicii poate implica riscuri în general și riscurile particulare descrise mai sus.
 • Prin acceptarea acestui regulament, recunoașteți, acceptați și înțelegeți că vă angajați sau participați la activitățile recreative în mod voluntar și pe propriul risc.
 1. Confidențialitatea este la fel de importantă pentru noi ca și pentru dvs. Apreciem încrederea dvs. și nu vom vinde, distribui niciodată informațiile dvs. personale unor terțe părți nesolicitate. Având în vedere înregistrarea online vom înregistra informații despre datele dvs, cum ar fi numele dvs, e-mail și numărul de telefon, vârstă (prin platforma autorizată). De asemenea, dacă suntem solicitați de autoritățile statului într-un caz de natură de ordine publică este posibil să trebuiască să dezvăluim informațiile dvs în conformitate cu legile în vigoare.
 2. Uneori, Furnizorul de servicii poate utiliza videoclipuri sau fotografii promoționale care pot include imaginea dvs. în timp ce vă angajați în activități recreative. Acceptând acest document, sunteți de acord cu această utilizare, cu excepția cazului în care solicitați în mod specific în scris ca imaginea dvs. să nu fie utilizată în acest scop, la înregistrarea la eveniment

CE E RECOMANDAT SĂ AM ASUPRA MEA?

 1. Vă recomandăm să ajungeți la festival cu costume de baie sau echipament de baie. Există vestiare de capacitate mică dar și toalete ecologice.
 2. Elementele de bază pentru plaja- prosop, haine de schimb, crema pentru protecție solară, pălărie și ochelari de soare pentru a vă asigura că sunteți în siguranță la soare.
 3. Încălțămintea acvatică este recomandata pentru folosirea toboganului.
 4. Cartea de identitate. Vedeți mai multe despre Termenii și condițiile noastre de intrare aici
 5. Un dispozitiv gonflabil. Acestea sunt obligatorii pe toboganul Summer Slide. În limita disponibilităților organizatorul poate pune la dispoziția participanților saltele gonflabile (colac)
 6. Umbrelă de plajă sau o alta structură pentru umbră care sa aiba o suprafață de maxim 2,5 metri pătrați.

Care sunt cele mai bune tehnici pentru a aluneca cât mai departe, rapid și cât mai sigur posibil?

Indiferent de panta de alunecare, cantitate de apă, echipamente gonflabile sau alte lichide utilizate la AOA Summer Slide, există anumite tehnici pe care ar trebui să le urmați dacă doriți să alunecați cât mai departe si sigur posibil.

La intrare pe tobogan:

 • Pentru a vă ajuta să vă maximizați distanța de alunecare pe tobogan, se recomandă să alergați pentru a câștiga impuls și apoi săriți cu colacul gonflabil chiar pe burtă în timp ce aterizați pe tobogan.
 • Dacă vă opriți în mijlocul toboganului, efectuați aceeași tehnică menționată mai sus și continuați să alunecați înainte! Aveți grijă și alergați treptat, deoarece podeaua glisantă este alunecoasă atunci când este umedă.
 • NU VĂ OPRIȚI odată ce ați ajuns la capătul pistei antiderapante. Aceasta va încheia în esență tot impulsul pe care l-ați acumulat în timp ce alergați pentru a aluneca.
 • NU ATERIZAȚI pe covorașele antiderapante, deoarece aceste covorașe sunt destinate tracțiunii în timp ce alergați. Aterizarea pe covorașele antiderapante poate duce la potențiale accidente.
 • NU VA OPRIȚI dacă alergați sau mergeți pe suprafața alunecoasă. O altă cauză obișnuită a accidentelor este faptul ca participanții se opresc brusc pe suprafața alunecoasa. Pericol de cădere si accidentare. Chiar dacă toboganul este căptușit trebuie întotdeauna sa vă luați măsuri de precauție atunci când vă apropiați de intrarea toboganului sau in apropierea acestuia.

Poziția corpului la alunecare:

 1. Cheia pentru a aluneca cat mai departe în orice situație este rezistența minima
 2. Gonflabilul (colacul achiziționat la intrare) dvs. este partea cea mai alunecoasă a întregului „vehicul” al toboganului, în timp ce corpul, picioarele și hainele vă vor încetini. Asigurați-vă că atingeți suprafața alunecoasa doar cu dispozitivul de alunecare (colacul) iar capul, mâinile și picioarele nu ating podeaua glisanta în timp ce alunecați.
 3. Orice parte a corpului dvs. care intră în contact cu orice parte a toboganului vă va încetini.
 4. Alunecarea din șezut nu e recomandata deoarece acționează ca o frână la contactul cu podeaua alunecoasa.

Încălțăminte:

 1. Pentru a ajuta la reducerea fricțiunii și prevenirea potențialelor leziuni, nu permitem pantofi sport pe tobogan. Cu toate acestea, pantofii și sandalele de piscină sunt permise; trebuie doar să vă mențineți picioarele ridicate și să nu le trageți în timp ce coborâți în tobogan, deoarece acest lucru vă va încetini.
 2. Dacă doriți să alunecați rapid și pe distanta cat mai lunga, vă recomandăm totuși nu purtați încălțăminte în timpul alunecării.

Colacul gonflabil:

 1. Asigurați-vă că tubul/colacul gonflabil este complet umflat înainte de alunecare! Cu cât tubul gonflabil este mai rigid, cu atât suprafața este mai mică în contact cu partea alunecoasa a toboganului și cu atât vei aluneca mai mult.
 2. Evitați să folosiți tuburi gonflabile supradimensionate deoarece acestea, în general, nu alunecă bine datorită suprafeței lor mari.
 3. Rețineți: Un participant sigur și informat este un participant fericit.

Acum poți să te înregistrezi și să te distrezi!

Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artiști, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza:

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului.

Deținătorul de bilete se pot prezenta în ziua festivalului începând cu ora 14.00 la centrul medical de testare rapidă de la locația festivalului.

Participantul va plăti la casierie costurile procedurii – 30 lei

Personalul medical îl testează cu un test rapid antigenic și comunică rezultatul testului după perioada de așteptare necesară. (eliberează adeverință)

Personalul medical semnalează voluntarului AOA2021 prezent în locație că participantul este în regulă (are test negativ).

Voluntarul AOA2021 îi aplică solicitantului o brățară de acces- controlCOVID-19 (culoare albă, inscripționată – #staysafe) la încheietura mâinii.

Participantul se prezintă la punct acces festival conform programului anunțat. Accesul se face pe baza biletului (format electronic sau tipărit) și a brățării #staysafe . Doar unul dintre aceste elemente nu este suficient.

După verificarea biletului/abonamentului de acces Participantului Voluntarul AOA2021 îi aplică brățara acces festival

(ATENȚIE)Participantul trebuie sa aibă asupra lui actul de identitate dar și actele medicale format electronic/tipărit în cazul unor verificări făcute de instituțiile abilitate.

Atenție: odată scoasă de la mână, brățara se autodistruge și nu mai este valabilă pentru accesul la festival!

Brățara Albă #staysafe DAY1/DAY2/DAY3 – are valabilitate pentru 24 ore (o zi de festival)

Sunt valabile doar testele antigenice rapide efectuate la respectivul punct medical aflat la intrarea locației festivalului.

În cazul constatării unui rezultat pozitiv la testul rapid antigenic, solicitantului nu i se mai aplică brățara de acces. (Se recomandă, realizarea unui Test RT-PCR)

Personalul medical urmează procedurile legale de anunțare a autorităților medicale despre înregistrarea unui caz de COVID-19. Solicitantul nu va putea intra la festival și nici nu i se vor returna banii pe bilet. Cu toate acestea, poate transfera biletul unui alt participant.