Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival!

Apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gama variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei.

Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție

Totodată AOA înseamnă și depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitarilor de orice fel, prin dans, muzică și artă.

Suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, iar asta se poate traduce în multe feluri: stropi de apă rece în zilele calde de vară, sliding la apus, râs cu gura până la urechi, dans cu ochii închiși, bucuria de a fi alături de prieteni și libertatea de a fi fericiți.

AOA suntem noi toți! Dive into the fun, dive into life!

PRESALE #AOA2022 – ABONAMENTE ACCES 3 ZILE 

Achiziționează abonamentul la preț redus și intră în universul AOA pentru 3 zile de distracție, muzică și dans până dimineața. Achiziționează din timp abonamentele AOA pentru a beneficia de reducere!! Sunt puse în vânzare 2000 de abonamente. Prinde reducerea de 50%

Regular Ticket

149LEI
  • Acces în toate zonele festivalului, excepție VIP

Camping Ticket

199LEI
  • Acces Regular Ticket + Camping

Special VIP Ticket

249LEI
  • Acces în toate zonele festivalului, inclusiv VIP

AOA Hi5 Package

745LEI
  • 6 abonamente de tip Regular Ticket la preț de 5!

Regular Ticket DAY 1

75LEI
  • Bilet pentru ziua de 8 iulie 2022

Regular Ticket DAY 2

75LEI
  • Bilet pentru ziua de 9 iulie 2022

Regular Ticket DAY 3

75LEI
  • Bilet pentru ziua de 10 iulie 2022