This is Arad Open Air Festival. CHECKIN.

It was about time to connect Western Romania to an incredible new music journey, in a spectacular place: Arad International Airport. We created an amazing setup where happiness and music have united their forces to entertain music lovers of all ages, in an outstanding three-days experience, Arad Open Air Festival.

We welcome you to CHECK-IN for happiness! By reconstructing the whole airport, we invite you to discover the happiness of listening to live music into a unique setup. 60 hours of pure musical joy and amazing view, built-up as a festival at the airport.

This is a one of a kind journey to the world of music, and we offer you the happiness to experience it! Happiness is a gift, a gesture, an emotion. Happiness is doing good, checking up on friends and family, telling somebody you love them. Because life is a dream. Happiness is the magic of a song that you’ve never heard, but you already know the lyrics to.

Whether you’re a fan of house or techno, bass or experimental, electro or EDM, mainstream or subculture, you’ll definitely find something from your playlists on our stages that will convince you to CHECKIN to a brand new festival in Romania: Arad Open Air Festival. Your own journey on the path of happiness will be to discover the next best thing while being able to enjoy your favorite artists, into an unexpected venue: a whole international airport. Be ready to really let loose. It’s mesmerizing! It’s the place to CHECK IN for another dimension, one dedicated to the lovers of music and flying.

Already on board: Nervo, Goran Bregovic, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Maayan Nidam, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonathan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H, Vița de Vie and many more.

REGULAMENT

 1. Accesul în festival este permis începând din data de 14 septembrie 2018, ora 19:00, până pe 17 septembrie, ora 09:00
 2. Accesul în festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
 3. Brățara nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată
 4. Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a Vizitatorului
 5. AOA Festival nu are obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute

Este permis accesul în zona festivalului cu următoarele:

 1. camere foto compacte
 2. camere GoPro
 3. baterii externe
 4. brichete
 5. selfie stick-uri de dimensiuni mici
 6. medicamente; insulină; picături – uz medicinal; spray inhalator pentru astm (orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitate de maxim o doză zilnică)

Este interzis accesul în zona festivalului cu următoarele:

 1. droguri sau alte substanțe narcotice
 2. focuri de artificii
 3. lasere
 4. spray-uri
 5. cuțite, arme, obiecte ascuțite sau alte tipuri de obiecte periculoase de acest gen
 6. articole pirotehnice
 7. spray-uri de gaz
 8. umbrele
 9. materiale explozive
 10. camere profesionale foto sau video, inclusiv DSLR și drone
 11. artificii
 12. mâncare și băuturi
 13. orice tip de obiecte care pot provoca răni altor participanți
 14. este interzisă intrarea cu mașina/RV (cu excepția zonei de parcare special amenajate și în baza tichetului), role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri sau alte dispozitive de acest gen
 15. este interzisă intrarea cu animale de companie
 16. este interzis scoaterea din zona festivalului a bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Acestea vor fi aruncate în recipientele de depozitare.
 17. este interzis accesul cu materiale ale partidelor politice sau imbracaminte cu insemne politice.
 1. Modalitatea de plată pentru produsele și serviciile oferite în zona festivalului se vor realiza prin TOKEN, puse la dispoziție de către AOA Festival.
 2. Fiecare participant are obligația de a-și procura la punctele din Zona Festivalului TOKENS, aceasta fiind singura metodă de a achiziționa produsele și serviciile disponibile în zona festivalului
 3. Plata cu numerar în zona festivalului este strict interzisă
 1. Obiectele pierdute și găsite trebuie aduse în zona de InfoPoint. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a AOA care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, AOA va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona InfoPoint şi va încerca returnarea lor către proprietari.
 2. Organizatorul nu are obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lungă de 30 zile și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.
 3. În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de 30 zile va putea fi redus de către AOA fără o notificare prealabilă.
 4.  
 1. Organizatorul garantează exclusiv valabilitatea biletelor vândute de către AOA sau partenerii autorizați AOA. O listă completă cu aceştia poate fi găsită pe openairfestival.ro.
 2. Este strict interzisă vânzarea biletelor sau a invitațiilor prin orice alte mijloace, fie în format fizic sau online. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 3. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook). Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 4. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 5. În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, AOA va sesiza organele de urmărire penală competente.
 6.  
 1. Nu se vor returna sumele pentru TOKENS ramași la participanți

  1. Minorii sub 10 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și au asupra lor ACORDUL PARENTAL SEMNAT 
  2. Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri
  3. Accesul minorilor sub 18 ani în zona VIP este strict interzis
  1. Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de acces gratuit la festival, cu condiția de a fi completat FORMULARUL ONLINE publicat pe site
  2.  
 1. Pentru orice nelămurire legată de festival, participanții pot cere informații de la Info Point, unde vor fi ajutați de voluntarii AOA Festival
 1. Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința și pune în pericol viața sau sănătatea, securitatea și drepturile altora
 2. Participanților le este interzis să deterioreze/distrugă mediul și/sau instalațiile AOA, clădirile și zonele verzi
 3. Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/publicitare
 4. Participanții au dreptul de a fotografia și filma în zona Festivalului, dar numai în zonele în care le este permis accesul și numai cu echipamente neprofesionale
 5. Participanții nu vor putea folosi materialele filmate/fotografiate în scopuri comerciale și nu le vor putea comunica public decât dacă se asigură respectarea drepturilor personale ale vizitatorilor filmați/fotografiați
 1. Pentru o bună desfășurare a festivalului, participanții au următoarele obligații:
 2. de a informa echipa de securitate cu privire la orice situație despre care au motive să creadă că este periculoasă pentru ceilalți
 3. de a notifica echipa de securitate cu privire la orice incidente pe care le-au suportat
 4. în cazul unui incident violent, echipa de securitate poate decide să evacueze din zona festivalului participanții implicați în incident
 5.  
 1. În cazul retragerii unuia dintre artiștii confirmați la Festival, fie acesta și cap de afiș, AOA Festival nu își asumă responsabilitatea rambursării sumei aferentei plății biletului.
 2. AOA Festival nu are obligația să anuleze Festivalul în caz de vreme nefavorabilă
 3. În cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea festivalului din motive de forță majoră, Festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate
 4. În cazul în care un participant încalcă Regulamentul festivalului, AOA Festival poate invalida biletul Participantului, iar acesta va fi obligat să părăsească Festivalul
 5. AOA Festival are dreptul să impună respectivului vizitator sau participant neautorizat o interdicție de participare parțială (aplicabilă în legătură cu unul sau mai multe festivaluri) sau totală (aplicabilă în legătură cu toate festivalurile organizate de AOA Festival)
 6. În cadrul AOA Festival se vor realiza materiale foto și video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin achiziționarea biletului sau primirea unei invitații, participanții își dau acordul ca posibilele imagini surprinse de fotografi să poată fi folosite de organizatori în scopuri de comunicare, dar nu comerciale. În cazul în care un participant nu dorește să apară în materialele foto și video, va contacta organizatorii pentru a menționa acest fapt.
 7. AOA Festival nu este responsabil pentru obiectele pierdute sau furate. În astfel de cazuri, participanții pot contacta punctul de informare al Festivalului sau le pot duce la punctul de Lost & Found
 8. Participanții își asumă întreaga responsabilitate asupra capacității de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activități din cadrul festivalului (care includ și un risc crescut de efort)
 1. În zona festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.
 2.  
Close Menu